Концентрат, ізолят і гідролізат сироваткового протеїну, в чому різниця?

Як виробляють протеїни?
Сироватковий протеїн це найбільш популярний вид білкової добавки який виготовляється із сироватки молока.
За допомогою спеціального обладнання сироватка містить у собі весь необхідні корисний склад проходить процес очищення, фільтрації і пастеризації до отримання чистого сироваткового протеїну. Після цього в склад додається при необхідності різні інгредієнти для смаку, кольору та потрібної консистенції.
Ступеня очищення або білкові фракції.
- Концентрат сироваткового протеїну має перший рівень очищення і фільтрації. Він проходить процес пастеризації, фільтрації і концентрування. Кількість білка на 100г такого продукту може варіюватися зазвичай від 50 до 80%. Такий варіант концентрату сироваткового протеїну є найбільш популярним в силу своєї відносної доступності і корисних якостей.
- Изолят уже идет более глубокая очистка продукта, само название говорит о том, что на специальном оборудовании из продукта были изолированы ненужные жиры и молочные сахара (лактоза), на выходе остается более очищенный продукт. Преимущества сывороточного изолята в том, что его можно использовать людям с непереносимостью лактозы, так же такой вид белка всасывается или усваивается быстрее концентрата.
- Гідролізат це найвища ступінь очищення протеїну. Склад такого протеїну як правила повністю позбавляється жирів, вуглеводів а сам білок буде частково расчиплен до 2-х, 3-х амінокислотних фракцій, це означає що, потрапляючи в травну систему такої протеїн буде засвоєний майже відразу ж без затримок. Мінусом гідролізату є його ціна, він найдорожчий з трійки.