Кошик
3457 відгуків
+380 (98) 369-16-12
+380 (50) 807-55-39
Вітаміни з США та Європи

Все про вітамін Е

Все про вітамін Е

Вітамін Е (токоферол) це жиророзчинний вітамін, який є антиоксидантом, приплив якого в організм без посередників пов'язаний з споживанням поліненасичених жирів. Які беруть участь у формуванні клітинних мембран і білків, переносячи жири в кров. Вони дуже уразливі до дії кисню, і вітамін Е стає грунтовної захистом.

Корисні властивості вітаміну Е

Вітамін Е блокує процес окислення поганого холестерину, в слідстві чого, він в малих кількостях концентрується в артеріях. Відмітна особливість вітаміну, це мати протизапальними, антитромбоцитарними, судинорозширювальними ознаками. Вітамін Е підтримує м'язовий тонус, перешкоджає тромбоутворенню, підтримує розвиток еритроцитів.

Для чого потрібен вітамін Е?

1. Для зміцнення стінок судин;

2. Порушення менструального циклу, клімактеричних розладів;

3. Призупинення старіння клітин;

4. При неврологічних розладах;

5. Запобігає вади розвитку плода і дисбактеріозу матері;

6. Захищає шкіру та очі;

7. Лікування онкологічних захворювань.

8. Порушення сперматогенезу і потенції у чоловіків;

9. Слабкість у суглобах і м'язах.

Вітамін Е в продуктах

Основний природний джерело цього вітаміну - рослинні масла. Дуже важливо, щоб ці мастила були нерафіновані холодного віджиму. В основному більший вміст вітаміну Е в олії соняшнику, сої, кукурудзи, мигдалю, горіха, оливок, кісточок винограду. Паростках пшениці, риб'ячому жирі. Вітамін Е найбільш істотний антиоксидант, який представляє потрібну роль для загального стану здоров'я.

Додатковий прийом харчових добавок, дозволить вам швидше впоратися з проблемою нестачі вітаміну, в більш зручній формі у вигляді гельових капсул або таблеток.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner