Кошик
3501 відгук
+380 (50) 807-55-39
Вітаміни з США та Європи
Яєчний протеїн (білок) Товарwillmax Egg Protein 900 g без смаку, фото 1
Яєчний протеїн (білок) Товарwillmax Egg Protein 900 g без смаку, фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

✅, відправлення у день замовлення, всі терміни з великим запасом

Egg Protein Товарwillmax – яєчний протеїн незамінний джерелом білка у людей з алергією на сою або молочні продукти. Вживання яєчного протеїну призводить до прискореного розвитку м'язів, такі властивості обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислот

Яйця завжди були першочерговим продуктом у раціоні людини – це пояснюється їх унікальним складом, який містить велику кількість тваринного білка і корисних речовин. Особливою популярністю вони користуються у спортсменів, організм яких потребують систематичному надходженні високоякісних білків.

Яєчний протеїн Egg Protein Товарwillmax стане незамінним джерелом білка у людей з алергією на сою або молочні продукти. Для них єдиною можливістю отримувати якісний білок, є яєчний протеїн, що дозволяє максимально швидко досягти своїх спортивних цілей.

Переваги Egg Protein

Вживання яєчного протеїну в рекомендованих кількостях, що призводить до прискореного розвитку м'язів – це дозволяє швидко і ефективно наростити здорову м'язову масу. Такі властивості яєчного білка обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислоти з розгалуженою ланцюгом (ВСАА) – лейцину. Рівень вмісту лейцину становить близько 9%, тільки в сироватковому протеїні його рівень його вище – близько 11%.

Після вживання яєчного білка, білок потрапляє в організм, швидко збільшуючи рівень амінокислот в крові – це стимулює поліпшення живлення м'язів на клітинному рівні, з подальшим зростанням м'язової тканини. Більш того, він викликає у людини відчуття ситості, що дозволяє застосовувати дану різновид протеїну не тільки спортсменам, активно нарощують м'язову масу, але і людям із зайвою масою, що бажають позбутися від зайвих кілограм.

В сравнении с другими источниками протеина, яичный белок содержит большое количество лейцина – это позволяет насытить организм необходимым количеством полезного белка и снизить употребление протеина из других источников, сохраняя высокий темп роста мышечной массы.

Существенным преимуществом яичного белка является возможность его употребления в любое время суток без вреда здоровью. Но большинство спортсменов предпочитают принимать протеин в послетренировочный период. Специалистами доказано, что употребление в пищу 5 грамм яичного протеина, способствует ускорению восстановления мышечных клеток.

В профессиональной спортивной среде, яичный белок называют совершенным – это обусловлено наличием в составе яиц всех необходимых питательных веществ для нормальной работы человеческого организма.

Состав в одной порции – 30 г:

Калорийность - 125 ккал

Протеин - 23 г

BCAA-аминокислоты - 5 г

Углеводы - 0,36 г

сахар - 0 г

Жиры - 0 г

Аминокислотный состав, г на 100 г продукта:

L-изолейцин - 5,0

L-лизин - 4,6

L-фенилаланин - 4,9

L-триптофан - 1,2

L-лейцин - 6,8

L-метионин - 3,0

L-треонин - 3,4

L-валин - 6,0

L-гистидин - 1,7

L-аргинин - 4,5

L-аспарагиновой кислоты - 6,1

L-аланин - 5,5

L-глицин - 2,9

L-серин - 6,1

L-глутаминовая кислота - 10,9

L-пролин - 2,9

L-тирозин - 3,2

L-цистеин - 1,9

Состав: белок яичный сухой обессахаренный (альбумин).

Рекомендации по применению:

Взрослым по 1-3 порции в день, в зависимости от интенсивности нагрузок, массы тела, возраста и уровня подготовки.

  • в тренировочные дни: принимать за 1-1,5 часа до тренировки и в течение 30 минут после.
  • в нетренировочные дни: первый раз утром и еще один раз между приемами пищи

Способ приготовления: растворить одну порцию продукта 30г (1,5 мерные ложки) в шейкере с 300 - 400 мл жидкости (вода или обезжиренное молоко) и тщательно перемешать.

Основні
ВиробникТоварwillmax
Країна виробникСША
Вага0.9 г
Форма випускуПорошок
ТипПорошок
УпаковкаПакет
СмакБез смаку
Вид протеїнуЯєчний протеїн
  • Ціна: 1 336,63 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner