

✅, відправлення у день замовлення, всі терміни з великим запасом
Egg Protein Товарwillmax – яєчний протеїн незамінний джерелом білка у людей з алергією на сою або молочні продукти. Вживання яєчного протеїну призводить до прискореного розвитку м'язів, такі властивості обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислот
Яйця завжди були першочерговим продуктом у раціоні людини – це пояснюється їх унікальним складом, який містить велику кількість тваринного білка і корисних речовин. Особливою популярністю вони користуються у спортсменів, організм яких потребують систематичному надходженні високоякісних білків.
Яєчний протеїн Egg Protein Товарwillmax стане незамінним джерелом білка у людей з алергією на сою або молочні продукти. Для них єдиною можливістю отримувати якісний білок, є яєчний протеїн, що дозволяє максимально швидко досягти своїх спортивних цілей.
Переваги Egg Protein
Вживання яєчного протеїну в рекомендованих кількостях, що призводить до прискореного розвитку м'язів – це дозволяє швидко і ефективно наростити здорову м'язову масу. Такі властивості яєчного білка обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислоти з розгалуженою ланцюгом (ВСАА) – лейцину. Рівень вмісту лейцину становить близько 9%, тільки в сироватковому протеїні його рівень його вище – близько 11%.
Після вживання яєчного білка, білок потрапляє в організм, швидко збільшуючи рівень амінокислот в крові – це стимулює поліпшення живлення м'язів на клітинному рівні, з подальшим зростанням м'язової тканини. Більш того, він викликає у людини відчуття ситості, що дозволяє застосовувати дану різновид протеїну не тільки спортсменам, активно нарощують м'язову масу, але і людям із зайвою масою, що бажають позбутися від зайвих кілограм.
В сравнении с другими источниками протеина, яичный белок содержит большое количество лейцина – это позволяет насытить организм необходимым количеством полезного белка и снизить употребление протеина из других источников, сохраняя высокий темп роста мышечной массы.
Существенным преимуществом яичного белка является возможность его употребления в любое время суток без вреда здоровью. Но большинство спортсменов предпочитают принимать протеин в послетренировочный период. Специалистами доказано, что употребление в пищу 5 грамм яичного протеина, способствует ускорению восстановления мышечных клеток.
В профессиональной спортивной среде, яичный белок называют совершенным – это обусловлено наличием в составе яиц всех необходимых питательных веществ для нормальной работы человеческого организма.
Состав в одной порции – 30 г:
Калорийность - 125 ккал
Протеин - 23 г
BCAA-аминокислоты - 5 г
Углеводы - 0,36 г
сахар - 0 г
Жиры - 0 г
Аминокислотный состав, г на 100 г продукта:
L-изолейцин - 5,0
L-лизин - 4,6
L-фенилаланин - 4,9
L-триптофан - 1,2
L-лейцин - 6,8
L-метионин - 3,0
L-треонин - 3,4
L-валин - 6,0
L-гистидин - 1,7
L-аргинин - 4,5
L-аспарагиновой кислоты - 6,1
L-аланин - 5,5
L-глицин - 2,9
L-серин - 6,1
L-глутаминовая кислота - 10,9
L-пролин - 2,9
L-тирозин - 3,2
L-цистеин - 1,9
Состав: белок яичный сухой обессахаренный (альбумин).
Рекомендации по применению:
Взрослым по 1-3 порции в день, в зависимости от интенсивности нагрузок, массы тела, возраста и уровня подготовки.
- в тренировочные дни: принимать за 1-1,5 часа до тренировки и в течение 30 минут после.
- в нетренировочные дни: первый раз утром и еще один раз между приемами пищи
Способ приготовления: растворить одну порцию продукта 30г (1,5 мерные ложки) в шейкере с 300 - 400 мл жидкости (вода или обезжиренное молоко) и тщательно перемешать.
Основні | |
---|---|
Виробник | Товарwillmax |
Країна виробник | США |
Вага | 0.9 г |
Форма випуску | Порошок |
Тип | Порошок |
Упаковка | Пакет |
Смак | Без смаку |
Вид протеїну | Яєчний протеїн |
- Ціна: 1 336,63 ₴