За смаками уточнюйте у менеджера, будемо раді відповісти!
Опис VP Lab 100% Platinum Casein
100% Platinum Casein - міцелярні казеїн від бренду VP Labs
Міцелярні казеїн - сама повільна форма протеїну. Проводиться щадними способами мікро - та ультрафільтрації без застосування кислот і нагрівання, зберігаючи натуральну структуру білка. Потрапляючи в травний тракт, утворює міцели, обмежуючи площа доступу травних ферментів. Слідчо, збільшується тривалість перетравлювання і зберігається постійне надходження амінокислот у кров.
100% Platinum Casein містить Lactospore© (Lactobacillus sporogenes, стабільні пробіотики, що поліпшують метаболізм лактози) і DigeZyme® (комплекс ензимів, що забезпечує повне розщеплення та перетравлювання білків) від Sabinsa Corporation (США).
Склад в одній порції – 30 г VP Lab 100% Platinum Casein:
Енергетична цінність – 105 ккал
Жир – 0,7 г
- насичені жирні кислоти – 0,4 г
Вуглеводи – 2,4 г
- цукор – 1,6 г
Білка – 22,5 г
- ВСАА – 4,5 м
Харчові волокна – 1,40 г
Сіль – 0,07 г
Lactospore (Bacillus coagulans) – 30 мг
Digezyme (амілаза, протеаза, ліпаза, целюлази, лактаза) – 15 мг
Амінокислоти на 100 г білка
Аланін – 3,4 г
Аргінін – 3,4 г
Аспарагінова кислота – 7,4 г
Цистин – 0,8 г
Глютамінова кислота – 19,5 г
Гліцин – 1,8 м
Гістидин – 2,0 г
Ізолейцин 1 – 5,0 г
Лейцин 1 – 9,3 г
Лізин – 7,7 г
Метіонін – 2,8 г
Фенілаланін – 4,9 г
Пролін – 9,6 г
Серин – 5,3 г
Треонін – 4,2 г
Триптофан – 1,3 г
Тирозин – 4,9 г
Валін 1 – 5,7 г
Інгредієнти VP Lab 100% Platinum Casein:
Міцелярні казеїн, ароматизатор, загусник (гуарова камедь), підсолоджувачі (сукралоза, ацесульфам-K), Lactospore® (Bacillus coagulans), DigeZyme® (амілази, протеази, ліпази, целюлази, лактаза).
Як застосовувати?
1 порція = 30 г порошку (1 мірна ложка з гіркою) в 250 мл води. 1 порція на день. Переважно перед сном
|
Основні | |
---|---|
Виробник | VP Laboratory |
Країна виробник | Великобританія |
Вага | 0.9 г |
Вид протеїну | Казеїн |
Основні атрибути | |
Кількість | 1 |
- Ціна: 786 ₴